Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/81/228681/rent-fint.se/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210  Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/81/228681/rent-fint.se/public_html/wp-content/themes/oshin/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Industri – Rent & Fint

Industristädning.

Vi skräddarsyr våra insatser så att de passar din verksamhet – till exempel logistik, laboratorium eller verkstadsindustri. Allt du behöver göra för att komma igång är att kontakta oss.

Få en offert

Städning av alla slags golv.

Rengöring av toaletter, pentryn, arbetsbänkar med mera.

Offert utifrån dina behov.

Vi arbetar enligt Rent & Fint-modellen®

Bra städning bygger på ett genomtänkt sätt att arbeta. Det är också grundtanken bakom vår arbetsmodell, som vi praktiskt nog har döpt till Rent & Fint-modellen®. Modellen bygger på fyra grundelement: Kunden i centrum, personalen, effektivitet och kärnvärden, samt uppföljning.

Mer om modellen

Offert på industristädning

Koncentrera er på det ni är bäst på, och låt oss sköta städningen. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med svar inom kort.

Psst… Glöm inte att vi är väldigt flexibla med våra städtjänster, vi har smidiga lösningar även på ovanliga städbehov. Tveka inte att ställa frågor under “övrigt”.

Så fungerar det

Industristädning kan betyda olika saker beroende på vad ditt företag gör, om du till exempel arbetar i en laboratorie- eller verkstadsmiljö. Kraven skiljer sig lite grann, men vi har både erfarenheterna och kunskaperna för att ta oss an all slags industristädning.

Den viktigaste garantin för oss är att vi gör ett bra jobb. Det innebär en kvalitet i toppklass, konkurrenskraftiga priser, en bra kundrelation och lång erfarenhet av kunder med höga krav på sekretess.