Övrigt.

Vi erbjuder dig städning som både är anpassad till dina olika utrymmen och dina olika behov under året. Allt du behöver göra för att komma igång är att kontakta oss.

Få en offert

30 års erfarenhet.

Verksamma i västsverige.

Offert utifrån dina behov.

Vi arbetar enligt Rent & Fint-modellen®

Bra städning bygger på ett genomtänkt sätt att arbeta. Det är också grundtanken bakom vår arbetsmodell, som vi praktiskt nog har döpt till Rent & Fint-modellen®. Modellen bygger på fyra grundelement: Kunden i centrum, personalen, effektivitet och kärnvärden, samt uppföljning.

Mer om modellen

Offert på övriga former av städ

Koncentrera er på det ni är bäst på, och låt oss sköta städningen. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med svar inom kort.

Psst… Glöm inte att vi är väldigt flexibla med våra städtjänster, vi har smidiga lösningar även på ovanliga städbehov. Tveka inte att ställa frågor under “övrigt”.
[caldera_form id=”CF5bdf5cb489acd”]

Så fungerar det

Du väljer själv hur ofta som du vill få hjälp att städa din restaurang. Och städschemat kan även anpassas utifrån säsonger då behovet av vår hjälp är ovanligt stort. Innan vi sätter igång börjar vi dock alltid med en rekommendation utifrån behovet på just din restaurang.

Den viktigaste garantin för oss är att vi gör ett bra jobb. Det innebär en kvalitet i toppklass, konkurrenskraftiga priser, en bra kundrelation och lång erfarenhet av kunder med höga krav på sekretess.

Entremattor

Vi erbjuder genom vårt systerföretag Clean Step entrémattor som passar just dina behov. Genom deras upplägg kan vi erbjuda skräddarsydda mattor i de färger, mönster och tryck som ni önskar.

Tjänsten innefattar allt från framtagning av mattor till löpande service och byten anpassat efter säsong och behov. Ett bra sätt att sätta mer färg på entrén samtidigt som du håller smutsen ute.

För mer information besök gärna www.cleanstep.se

till cleanstep.se
För Privatpersoner
Rent & Fint Göteborg
 • 031-86 46 16
 • Victor Hasselblads Gata 11
  421 31 Västra Frölunda

Rent & Fint Alingsås
 • 0322-63 42 50
 • Norrlandsgatan 7
  441 57 Alingsås

Rent & Fint Malmö
 • 070-095 63 60
 • Industrigatan 39
  212 28 Malmö

Maila oss
 • info@rent-fint.se
ISO Certifierade

iso

Medlemmar i Almega

almega