Kontorsstädning.

Ett rent kontor sänder en viktig signal till både kunder och medarbetare. Vi ser till att den signalen alltid blir exakt den rätta. Allt du behöver göra för att komma igång är att kontakta oss.

Få en offert

Lång branscherfarenhet.

Utförs så ofta det passar dig.

Offert utifrån dina behov.

Vi arbetar enligt Rent & Fint-modellen®

Bra städning bygger på ett genomtänkt sätt att arbeta. Det är också grundtanken bakom vår arbetsmodell, som vi praktiskt nog har döpt till Rent & Fint-modellen®. Modellen bygger på fyra grundelement: Kunden i centrum, personalen, effektivitet och kärnvärden, samt uppföljning.

Mer om modellen

Offert på kontorsstädning

Koncentrera er på det ni är bäst på, och låt oss sköta städningen. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med svar inom kort.

Psst… Glöm inte att vi är väldigt flexibla med våra städtjänster, vi har smidiga lösningar även på ovanliga städbehov. Tveka inte att ställa frågor under “övrigt” på formulärets nästa sida.
[caldera_form id=”CF5bdf5abae0ca0″]

Så fungerar det

Du väljer själv hur ofta som du vill få hjälp att städa ditt kontor. Det beror också på dina specifika behov. Innan vi sätter igång brukar vi därför alltid börja med en rekommendation utifrån vad som passar ditt företag.

Den viktigaste garantin för oss är att vi gör ett bra jobb. Det innebär en kvalitet i toppklass, konkurrenskraftiga priser, en bra kundrelation och lång erfarenhet av kunder med höga krav på sekretess.

För Privatpersoner
Rent & Fint Göteborg
 • 031-86 46 16
 • Victor Hasselblads Gata 11
  421 31 Västra Frölunda

Rent & Fint Alingsås
 • 0322-63 42 50
 • Norrlandsgatan 7
  441 57 Alingsås

Rent & Fint Malmö
 • 070-095 63 60
 • Industrigatan 39
  212 28 Malmö

Maila oss
 • info@rent-fint.se
ISO Certifierade

iso

Medlemmar i Almega

almega