Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/81/228681/rent-fint.se/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210  Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/81/228681/rent-fint.se/public_html/wp-content/themes/oshin/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Restaurang – Rent & Fint

Restaurang.

Ta vara på kunskapen och resurserna hos din personal ännu bättre genom att låta oss ta hand om städningen. Allt du behöver göra för att komma igång är att kontakta oss.

Få en offert

Lång branscherfarenhet.

Utförs så ofta det passar dig.

Offert utifrån dina behov.

Vi arbetar enligt Rent & Fint-modellen®

Bra städning bygger på ett genomtänkt sätt att arbeta. Det är också grundtanken bakom vår arbetsmodell, som vi praktiskt nog har döpt till Rent & Fint-modellen®. Modellen bygger på fyra grundelement: Kunden i centrum, personalen, effektivitet och kärnvärden, samt uppföljning.

Mer om modellen

Offert på restaurangstädning

Koncentrera er på det ni är bäst på, och låt oss sköta städningen. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med svar inom kort.

Psst… Glöm inte att vi är väldigt flexibla med våra städtjänster, vi har smidiga lösningar även på ovanliga städbehov. Tveka inte att ställa frågor under “övrigt”.

Så fungerar det

Du väljer själv hur ofta som du vill få hjälp att städa din restaurang. Och städschemat kan även anpassas utifrån säsonger då behovet av vår hjälp är ovanligt stort. Innan vi sätter igång börjar vi dock alltid med en rekommendation utifrån behovet på just din restaurang.

Den viktigaste garantin för oss är att vi gör ett bra jobb. Det innebär en kvalitet i toppklass, konkurrenskraftiga priser, en bra kundrelation och lång erfarenhet av kunder med höga krav på sekretess.