Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/81/228681/rent-fint.se/public_html/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210  Warning: Creating default object from empty value in /storage/content/81/228681/rent-fint.se/public_html/wp-content/themes/oshin/ReduxFramework/ReduxCore/inc/class.redux_filesystem.php on line 29 Skola & Förskola – Rent & Fint

Skola & Förskola.

Vi erbjuder dig städning som både är anpassad till dina olika utrymmen och dina olika behov under året. Allt du behöver göra för att komma igång är att kontakta oss.

Få en offert

Utförs så ofta det passar dig.

Säsongsanpassat schema.

Offert utifrån dina behov.

Vi arbetar enligt Rent & Fint-modellen®

Bra städning bygger på ett genomtänkt sätt att arbeta. Det är också grundtanken bakom vår arbetsmodell, som vi praktiskt nog har döpt till Rent & Fint-modellen®. Modellen bygger på fyra grundelement: Kunden i centrum, personalen, effektivitet och kärnvärden, samt uppföljning.

Mer om modellen

Offert på städ till skola eller förskola

Koncentrera er på det ni är bäst på, och låt oss sköta städningen. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi med svar inom kort.

Psst… Glöm inte att vi är väldigt flexibla med våra städtjänster, vi har smidiga lösningar även på ovanliga städbehov. Tveka inte att ställa frågor under “övrigt”.

Så fungerar det

För skolor och förskolor är det självklart att behovet av städning varierar under året. Därför är det tryggt att veta att du kan anpassa både hur ofta vi städar och sättet som det utförs utifrån dina olika säsonger. Självklart har vi också ansvarsförsäkring ifall något skulle hända. Den viktigaste garantin för oss är att vi gör ett bra jobb. Det innebär en kvalitet i toppklass, konkurrenskraftiga priser, en bra kundrelation och lång erfarenhet av kunder med höga krav på sekretess.